Alapanyagok: sárgabarack felhasználásával készült receptek: 1. oldal

Nancy képe
Súgó megjelenítése
8
Értékelés: nincs Átlagérték: 8 (1 vote)

Előmelegítjük a sütőt 190 fokra. Összeforraljuk a tejszínt a kristálycukorral. A pudingport elkeverjük a tejjel és a tejszínhez öntve sűrű pudingot főzünk belőle. Hozzákeverjük a citrom lereszelt héját és teljesen hagyjuk kihűlni.

Tündüs képe
Súgó megjelenítése
0
Értékelés: nincs

A kimagozott és hámozott sárgabarackot a vízben, és a fehérborban puhára főzzük. Csipetnyi sóval, porcukorral ízesítjük. Mikor a barack megpuhult, akkor áttörjük és hozzáadjuk a tejszínt, jól elkeverjük. Hűtve barackkockákkal, tejszínhabbal tálaljuk.

Tartalom átvétel