Almás diós muffin recept

Tündüs képe
Súgó megjelenítése

Almás diós muffin receptje, elkészítése

Lisztet, a cukrot, a sütőport, a sót, 1,5 kávéskanál fahéjat együtt egy tálba kell szitálni. A zsiradékot elmorzsoljuk benne, A tejet a tojással elkeverjük. Hozzáadjuk a száraz anyagot és elkeverjük. Belekeverjük a lereszelt almát. A muffin sütőformákat csak 2/3 részig töltsük meg. Az almás diós muffin tetejét megszórjuk a következők szerint készített diókeverékkel: 4 evőkanál barnacukor,4 evőkanál vágott dió, és 1/2 kávéskanál fahéj.

Hány fő részére készüljön a recept?

Adagok (újraszámítható)
Adagok - Súgó megjelenítése

Az adaghoz szükséges alapanyagok, összetevők, mennyiségek

  • 170 g liszt
  • 120 g cukor
  • 2 kiskanál sütőpor
  • 2 kiskanál fahéj
  • 4 evőkanál margarin
  • 125 ml tej
  • 250 ml alma
  • 4 evőkanál barnacukor
  • 4 evőkanál vágott dió

Instrukciók

Az almás diós muffin sütéséhez a sütőt 190°-200° körüli értkre kell melegíteni. Az almás diós muffin sütési ideje: 25-30 perc.

Az alábbi recepteket is érdemes megnézni:

Hasonló alapanyagok alapján:

Hasonló alapanyagok alapján:

Egyéb infók

Forrás

Beküldött

Elkészítés ideje30 perc
5.42857
Átlagérték: 5.4 (7 szavazat)
Értékelés: nincs
sylke (nem ellenőrzött)
Gondolom hiba a bőrös

Gondolom hiba a bőrös malachusi, de azért vicces volt a hozzávalók között olvasni. Bevallom így nem merem kipróbálni ezt a receptet, mert nem tudhatom milyen elírások lehetnek még benne.

SiteAdminEz egy visszatérő hiba... Sad Pedig már egyszer kijavítottam Smile
Mindenesetre, köszi, hogy szoltál Smile

Jutianyu (nem ellenőrzött)
Biztos jó a recept, de a

Biztos jó a recept, de a bőrös malachúst nem tenném bele! Lásd: hozzávalóknál! Smile