Almás diós muffin recept |
|||||||
Almás diós muffin receptje, elkészítéseLisztet, a cukrot, a sütőport, a sót, 1,5 kávéskanál fahéjat együtt egy tálba kell szitálni. A zsiradékot elmorzsoljuk benne, A tejet a tojással elkeverjük. Hozzáadjuk a száraz anyagot és elkeverjük. Belekeverjük a lereszelt almát. A muffin sütőformákat csak 2/3 részig töltsük meg. Az almás diós muffin tetejét megszórjuk a következők szerint készített diókeverékkel: 4 evőkanál barnacukor,4 evőkanál vágott dió, és 1/2 kávéskanál fahéj. Az adaghoz szükséges alapanyagok, összetevők, mennyiségek
InstrukciókAz almás diós muffin sütéséhez a sütőt 190°-200° körüli értkre kell melegíteni. Az almás diós muffin sütési ideje: 25-30 perc. Az alábbi recepteket is érdemes megnézni:Hasonló alapanyagok alapján: Fahéjas muffin receptje, elkészítéseHasonló alapanyagok alapján: Mákos muffin receptje, elkészítéseHasonló alapanyagok alapján: Mazsolás zabpehelysütemény receptje, elkészítéseEgyéb infók
|
|||||||
2011, január 26 - 19:26
#2 Biztos jó a recept, de a
Biztos jó a recept, de a bőrös malachúst nem tenném bele! Lásd: hozzávalóknál!
- A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges
Gondolom hiba a bőrös malachusi, de azért vicces volt a hozzávalók között olvasni. Bevallom így nem merem kipróbálni ezt a receptet, mert nem tudhatom milyen elírások lehetnek még benne.
SiteAdminEz egy visszatérő hiba... Pedig már egyszer kijavítottam
Mindenesetre, köszi, hogy szoltál