Hagymás burgonyasaláta recept |
|||||||
Hagymás burgonyasaláta receptje, elkészítéseA burgonyát megmossuk. Sós vízben feltesszük főni. Ha megfőtt, leszűrjük, forrón megtisztítjuk, hagyjuk kihűlni. A hagymát megtisztítjuk és vékony szeletekre vágjuk. A burgonyát felkarikázzuk, és egy mély tálba rétegesen lerakjuk a hagymával. Minden réteget sózunk, borsozunk. A tetejére hagyma kerüljön. Az ecetet összekeverjük az olajjal, és kézi habverővel simára keverjük. A keverékkel meglocsoljuk a hagymás krumplit, letakarjuk és összeérleljük (nem kell hűtőbe tenni!) Az adaghoz szükséges alapanyagok, összetevők, mennyiségek
Az alábbi recepteket is érdemes megnézni:Hasonló alapanyagok alapján: Ananászos sonka saláta receptje, elkészítéseHasonló alapanyagok alapján: Görög hússaláta receptje, elkészítéseHasonló alapanyagok alapján: Lencsesaláta receptje, elkészítéseEgyéb infók
|
|||||||