Rebarbara kompót recept

Tündüs képe
Súgó megjelenítése

Rebarbara kompót receptje, elkészítése

A rebarbara száráról lehúzzuk a bőrt, feldaraboljuk 1-2 cm-es darabokra. Ízlés szerinti kompót levet készítünk (cukor, szegfűszeg, vanília, fahéj hozzáadásával) annyi vízből, hogy ellepje a rebarbarát. Amkor forr bele tesszük a rebarbarát. Két perces forralás után lefedve hagyjuk kihűlni és már tálalható is.

Hány fő részére készüljön a recept?

Adagok (újraszámítható)
Adagok - Súgó megjelenítése

Az adaghoz szükséges alapanyagok, összetevők, mennyiségek

  • izlés szerint rebarbara
  • szükség szerint víz
  • izlés szerint cukor
  • izlés szerint vanília
  • izlés szerint szegfűszeg
  • izlés szerint fahéj

Az alábbi recepteket is érdemes megnézni:

Elkészítés nehézsége alapján:

Elkészítés nehézsége alapján:

Elkészítés nehézsége alapján:

Egyéb infók

Forrás

újság

Elkészítés ideje20 perc
5.66667
Átlagérték: 5.7 (6 szavazat)
Értékelés: nincs
Anonymous (nem ellenőrzött)
:-) ízlés szerint

Hát a recept jó lenne, de az ízlés szerint, meg a kompótlé leírás elég szimpla. Ha részleteset kaphatnánk az jobb lenne:)