Vajas-húsos szendvicskrém recept

Tomi képe
Súgó megjelenítése

Vajas-húsos szendvicskrém receptje, elkészítése

A sült húst ledaráljuk, jól elkeverjük a felvert vajjal, a mustárral, a finomra vágott petrezselyemel, a kapribogyókkal, a kis darabokra vágott szardellával (ringlivel) és a borssal. Ha a szendvicskrémet pirított zsemleszeletekre kenjük, teát ajánlunk hozzá.

Hány fő részére készüljön a recept?

Adagok (újraszámítható)
Adagok - Súgó megjelenítése

Az adaghoz szükséges alapanyagok, összetevők, mennyiségek

  • 15 dkg sűlt hús
  • 15 kg vaj
  • 1 kávéskanál mustár
  • 1⁄2 fej hagyma
  • kevés petrezselyem
  • néhány kapribogyó
  • 1 db szardella (ringli)
  • őrölt bors

Az alábbi recepteket is érdemes megnézni:

Egyéb infók

Forrás

régi újság

Elkészítés ideje30 perc
0
Még nincs értékelve
Értékelés: nincs