Receptek
(7 szavazat) Személyenként két szelet pulykamellet kiverünk, sózunk, lisztbe és felver tojásba, madj az apróra vágott dióba forgatjuk és forró olajban pirosra sütjük. Tálalhatjuk rizzsel és finom befőttekkel.
|
|||
(7 szavazat) A pulykamellet négy vagy nyolc szeletre vágjuk. Sózzuk, borsozzuk, ezután kiklopfoljuk. Forró olajban mindkét oldalát megsütjük, majd félretesszük. Ezután a vajat fehevítjük, ha már habos beleszórjuk a lisztet, és jól elkeverjük. Felengedjük a tejjel és sóval, borssal ízesítjük. Majd a lereszelt sajtot hozzáadjuk. Tálaláskor a pulykát tányérra helyezzük és leöntjük a mártással. Köretnek ...
|
|||
(8 szavazat) A pulykahúst megmossuk, szárazra töröljük, felszeleteljük, enyhén megsózzuk, lisztben megforgatjuk. Ananászból a körszeletes konzerv a javasolt. Az ananász levét leöntjük. A sajtot megreszeljük. Serpenyőben felforrósítjuk az olajat, majd a hússzeletek mindkét oldalát hirtelen szép pirosra sütjük, és egy tűzálló tálban egymás mellé rakjuk.
|
|||