Zöldséges ételek: karalábéból készült receptek: 1. oldal

Tündüs képe
Súgó megjelenítése
4.33333
Értékelés: nincs Átlagérték: 4.3 (3 szavazat)

A megtisztított karalábéból egy centis körszeleteket vágunk, és vajon puhára pároljuk. A kivert, megsózott húsokat lisztbe forgatva megsütjük. A karalábét kivajazott jénai tálba tesszük, mindegyik tetejére rárakunk egy szelet húst, egy szelet sajtot, majd ismét karalábét, és a műveletet még egyszer megismételjük.

Tündüs képe
Súgó megjelenítése
0
Értékelés: nincs

A karalábét kisujjnyi csíkokra vágom, és forró margarinon átforgatom, sóval, kevés vízben puhára párolom. Szűrőkanálba rakom és lecsöpögtetem. A cukrot rózsaszínűre pirítom, felöntöm a karalábé főzőlevével, és kavargatva sűrűre főzöm. A karalábét belerakom, és petrezselyemzöldet szórok rá.

Tartalom átvétel