Alapanyagok: almalé felhasználásával készült receptek: 1. oldal

Tündüs képe
Súgó megjelenítése
1
Értékelés: nincs Átlagérték: 1 (1 vote)

Az almát meghámozom, a magházat kiszedem, és az almát nagyobb darabokra vágom. Az almalevet a cukorral, a vaníliával együtt felmelegítem. Beleteszem az almadarabokat, és közepes hőmérsékleten olyan puhára párolom, hogy ne essenek szét. A vaníliadarabot kiszedem, a kompótot hagyom kihűlni.

Tündüs képe
Súgó megjelenítése
7
Értékelés: nincs Átlagérték: 7 (1 vote)

A diót megdaráljuk. A joghurtot kikeverjük, majd hozzáadjuk az almalét és a darált diót.
Fejes vagy zellersalátához kínáljuk.

Tündüs képe
Súgó megjelenítése
0
Értékelés: nincs

A mandarint a levével együtt bóléstálba öntjük. Az alma- meg a citromlével hígítjuk, és a cukrot feloldjuk benne. A tálat lefödve két órára hűtőszekrénybe tesszük, majd tálalás előtt jól behűtött szőlőlével és ásványvízzel felöntjük.

Tartalom átvétel