Alapanyagok: csirkeszárny felhasználásával készült receptek: 1. oldal

Tündüs képe
Súgó megjelenítése
Csirke húsleves
8.69231
Értékelés: nincs Átlagérték: 8.7 (13 szavazat)

A csirkeszárnyakat áttisztítom, a többi húst átmosom. Hideg sós vízben lassú lángon felteszem főzni, szemes borssal, egészben hagyott vöröshagymával, petrezselyemzölddel, zellerzölddel, paprikával, paradicsommal ízesítem. Amikor felfőtt a leves, a habját leszedem róla, és hozzáadom a megtisztított darabokra vágott zöldségeket. Addig főzöm amíg a hús, és a zöldségek is megpuhulnak (kb. 2 óra).

Tündüs képe
Súgó megjelenítése
Ropogós mézes csirkeszárny
6.5
Értékelés: nincs Átlagérték: 6.5 (12 szavazat)

A sózott, borsozott csirkeszárnyakat ropogós-pirosra sütjük az olajban, többször megforgatjuk. Amikor kész, leöntjük a méz, sör és szójaszósz keverékével, pár percig pirítjuk, amíg a méz megkaramellizálódik. Hasábburgonyával és salátával kínáljuk.

Tartalom átvétel