Alapanyagok: currypor felhasználásával készült receptek: 1. oldal
(1 vote) Egy nappal korábban fűszeres, vajas sajtkrémet készítünk, majd alufóliában kifagyasztjuk. A csirkemelleken lyukat szúrunk, a mélyedésbe belehelyezzük a fűszeres sajt egy részét, majd panírozzuk (a zsemlemorzsához fele-fele arányban búzacsirát keverjünk). Forró olajban megsütjük. Burgonyapürével (amelybe belekevertük a maradék fűszeres vajat) és paradicsomsalátával tálaljuk.
|
|||
(2 szavazat) A sütőt 225 fokra előmelegítjük. A csirkéket megmossuk, leszárítjuk és félbevágjuk. Négy egyforma nagy alufóliadarabot kiterítünk, és megkenjük olajjal. A fél csirkéket vágási felületükkel lefelé ráfektetjük egy-egy fóliára. A mézet, a mustárt, a curryt és a sót összekeverjük, és a csirkékre kenjük. A fóliát a csirkedarabok körül összefogjuk, lehetőleg légmentesen lezárjuk. A sütő rostélyára ...
|
|||
