Alapanyagok: olívabogyó felhasználásával készült receptek: 1. oldal

Tündüs képe
Súgó megjelenítése
0
Értékelés: nincs

Serpenyőbe tegyünk 2 evőkanál olívaolajat, ezen pirítsuk meg a felaprított hagymát és a fokhagymát és a vékony karikákra vágott paradicsomot. Keverjük el a tojást, az apróra vágott sajtot, a petrezselymet, a szerecsendiót, a sót és a borsot. Adjuk hozzá a serpenyő tartalmát. Az olaj maradékával ugyanebben a serpenyőben süssük meg az omlettet. Az olajbogyókkal és a petrezselyemmel díszítsük.

Tomi képe
Súgó megjelenítése
9
Értékelés: nincs Átlagérték: 9 (1 vote)

A zöldségeket megmossuk, lecsöpögtetjük. Apróra vágjuk a szőlőszemeket és az olívabogyót. A feta sajtot felkockázzuk. A saláta leveleit egy tálba tépkedjük. Hozzáadjuk a többi hozzávalót. Meglocsoljuk olívaolajjal , és óvatosan összekeverjük. Fogyasztás előtt jól behűtjük. Önmagában is ehetjük, de sültekhez, grill húsokhoz is jó.

Tartalom átvétel