Alapanyagok: snidling felhasználásával készült receptek: 1. oldal
|
|
|
|
Tündüs, 2010, május 4 - 00:30
|
A vajat felolvasztjuk és hozzáadjuk a zöldcitrom reszelt héját és levét, levesszük a tűzről és hozzáadjuk az apróra darabolt kaprot, snidlinget és petrezselyemzöldet.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tündüs, 2010, január 15 - 22:36
|
Egy kuglóf formát kibélelünk sütőpapírral. A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, kicsit megklopfoljuk, sóval, borssal, flekken fűszerkeverékkel fűszerezzük.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tündüs, 2009, szeptember 12 - 23:04
|
Sajtos: a sajtot összekeverjük a tejjel.
Ketchupos: a ketchuphoz hozzáadjuk a mustárt, a tejfölt, őrölt borssal ízesítjük, és jól összekeverjük.
Túrós: a túrót a tejföllel elkeverem, sóval, borssal, fokhagymával ízesítem.
Zöldfűszeres túrós: a túrót a tejföllel elkeverem, sóval, borssal, és ízlés szerint apróra vágott fűszerekkel ízesítem: petrezselyem, kapor, bazsalikom, snidling.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tündüs, 2009, július 26 - 23:33
|
A paradicsomokból lehetőség szerint közepes nagyságuakat válasszunk, majd a tetejükről egy lapot levágunk, belsejüket kikaparjuk. Az üregeket megtöltjük a darált sonka, a kemény tojás, a snidling, só és egy kevés tejföl keverékével, és visszaillesztjük a levágott lapot a tetejükre.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tündüs, 2009, május 31 - 18:06
|
A margarint a tejjel összeforraljuk, majd a levesszük a tűzről és beleszitáljuk a lisztet. Kicsit hűlni hagyjuk, majd a tojásokat egyenként belekeverjük, és ízlés szerint sózzuk. Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük. Előmelegített sütőben közepes hőfokon kb. 20-25 perc alatt megsütjük. A töltelékhez való tojásokat keményre főzzük.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tündüs, 2009, január 20 - 23:01
|
A paprikát és a snidlinget megmossuk és apróra vágjuk. Simára keverjük a majonézt, a pirospaprikát, a tejet, az ecetet/citromlevet, a paprikadarabokat és a Tabasco-szószt. 10 percig állni hagyjuk, majd megszórjuk a snidlinggel.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tomi, 2008, december 28 - 23:47
|
A lencsét átválogatjuk, megmossuk és néhány órán keresztül ázni hagyjuk. Leszűrés után enyhén sós, babérleveles vízben puhára főzzük, majd kihűtjük, leszűrjük és hűtőbe tesszük. A virsli bőrét lehúzzuk és vékony karikákra szeleteljük. A lila hagymát szintén karikára vágjuk és félretesszük. A tejfölt egy nagyobb edényben összekeverjük a mustárral, a finomra vágott snidlinggel, a zúzott ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tündüs, 2008, október 2 - 20:36
|
Villával összedolgozzuk a hozzávalókat - a snidling kivételével - , utoljára az összezúzott fokhagymát adjuk hozzá. Az így kapott masszát alaposan behűtjük, majd vizes kézzel kis gömböket formázunk belőle, melyeket meghengergetünk az összevagdalt metélőhagymában. Tálalásig hűtőben tartjuk.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tündüs, 2008, szeptember 27 - 22:45
|
Ez a recept a joghurtos diéta ötödik napja, a vacsora.
|
|
|
|
|
|