Alapanyagok: zöldségerőleves felhasználásával készült receptek: 1. oldal
Vajból, lisztből világos rántást készítünk, és felengedjük levessel. Felolvasztjuk benne a darabokra vágott sajtot, majd leszűrjük. Ízlés szerint sóval, borssal, zúzott fokhagymával fűszerezzük és összeforraljuk. Petrezselyemmel, pirított sajtos kenyér szeletkékkel forrón tálaljuk.
|
|||
(2 szavazat) A tésztát bő, forrásban lévő, sós vízben kifőzzük. Megforrósított olajon megpároljuk a kockára vágott hagymát és a felszeletelt gombát. Sózzuk, borsozzuk, majd felöntjük a levessel és a tejszínnel. Összeforraljuk, majd beletesszük a csíkokra vágott sonkát is. A tésztát a gombás-sonkás mártással leöntve, metélőhagymával és durvára tört rózsaborssal meghintve kínáljuk.
|
|||
