Blogok

Mayna képe

Befejeztem. Sad Éjszaka olyan rosszul voltam, hogy azt hittem itt a vég. De tényleg nagyon durva volt. Most ettem pár falat pirítóst, hogy lassan visszaszokjak a normális kajákhoz. Semmi erőm nincs, érzem, ahogy izzad a tenyerem és zsibbadnak a végtagjaim. Még most is. Elég ijesztő.

Mayna képe

Mivel egyébként nem szeretem az almát, kiválasztottam egy olyat, amit még azért meg bírok enni. Egyedül a zöld almát szeretem, de azt is csak ilyen idény jelleggel. Hát most nem az az idény van... Smile Az előírt 1,5 kg helyett kb 1 kg-ot ehettem meg, talán még annyit sem. Olyan 4 óra körül már úgy éreztem, ha még egyet meg kell ennem, belehalok.

Mayna képe

Na szóval ismét belevágok. Kb. egy éve már kipróbáltam és bár rendesen megnyúzott, azért azt mondhatom, hogy bevált. Sajnos nem tudom biztosan, hogy akkor mennyit is fogytam, mert a brutál önsanyargatás hatására előbb érkezett a mikulás. Olyankor pedig nem szabad méreckedni, mint ahogy Karácsony után, vagy nagydolog előtt. Smile Az így mért eredmény, az 3 kg mínusz volt.

Sas-Mas képe

Már tegnap kiválasztottam 2 fajta diétát, ami szimpi lenne, és valószínűleg hatásos, h leadjak 15 Kg-ot! De még gondolkozom rajta, az egyiket már ismerem, a másikat még nem! Maradjak az ismertnél, vagy vágjak bele egy újba?? Smile

magyar judit képe

Én 3 napja kezdtem el, és az első 2 nap lement 1.5 kg.

smellyjelly képe

Oké, lehet, hogy csak magamnak írom, de így sem rossz. Hátha később mégis másnak is érdekes lehet, amit itt "írkálok".

Tegnap elfelejtettem, hogy reggel és este is ittam cappuccino-t édesítőszerrel, erről nem mondok le. Ezt minden nap el fogom fogyasztani. Valami élvezet is kell a "sanyarú" hétköznapokba. Smile

smellyjelly képe

Sziasztok!

Tartalom átvétel