Én régebben már megcsináltam ezt a diétát

smellyjelly képe

Sziasztok!

Én régebben már megcsináltam ezt a diétát, fogytam is vele (már nem emlékszem, hogy mennyit, pár kg-t biztosan). Most az a helyzet, hogy a fogyókúrám végén járok, és karácsonykor 2 kg visszajött. Ezt szeretném lefogyni. Ez a diéta azért tetszett már akkor is, mert az alma és a tej (kakaóporból kakaót fogok csinálni a tejes napon és édesítőszerrel iszom majd) kivételével mindent szeretek, amit ebben a diétában előírnak, illetve azért, mert nem kell főzni. Ahhoz sem időm, sem kedvem nincs. Nagyon remélem, hogy sikerül betartanom a fogadalmamat, miszerint többet nem akarok meghízni. Ezért is akarom ezt a két kilót mindenképpen lefaragni, hogy több ne jöjjön vissza.

160 cm vagyok és 75 kg-ról fogytam le 61-re, kb. 1 év alatt. Saját módszerem volt. Nem szeretem azokat a diétákat, ahol minden napra külön recept van megadva, főzni kell, készülni, stb. Szerencsére az édességeket egyáltalán nem szeretem, a kenyérféléket is minden gond nélkül el tudtam hagyni. Illetve összességében nagyon kevés szénhidrátot ettem.

Még sosem írtam naplót, de most valahogy kedvet kaptam a hozzászólásoktól. Lehet, hogy ez nekem is erőt ad majd, illetve talán másoknak is. Még az is megfordult a fejemben, hogy ha már egyszer ide beírok, akkor mások olvashatják a bejegyzésemet, és akkor ne legyen az a vége, hogy 2 nap után feladom. Hogy néznék akkor a szemetekbe?! Smile

Azt gondolom, hogy a 2-3 kg fogyás egészen reális elvárás. Tudom, hogy ez nem egy egészséges fogyókúra, de most valahogy nincs jobb ötletem. Már egész hónapban kb. ugyanúgy ettem, mint karácsony előtt, és mégsem mozdult a mérleg. Ezért gondoltam, hogy most valamit újítanom kéne.

Meglátjuk, hogy mi lesz.

Ma kezdtem, és nekem mindjárt az első nap elég nagy próbatétel, mert az almát egyáltalán nem szeretem. Savat csinál... hát még éhgyomorra. Nem is bírtam sok almát megenni. Összesen csak 2 db-ot, meg ettem még egy körtét és vacsorára egy üveg édesítőszeres barackbefőttet. Tudom, hogy már most nem azt ettem, ami elő van írva, de nem gondolnám, hogy túl nagy jelentősége lenne.

Már alig várom a holnapi napot... Smile

Minden nap jelentkezem, hogy mit ettem, és a végén megírom, hogy mennyit sikerült fogyni. Remélem, hogy a min. 2 kg meglesz!!

Drukkoljatok! Smile