Oké, lehet, hogy csak magamnak írom

smellyjelly képe

Oké, lehet, hogy csak magamnak írom, de így sem rossz. Hátha később mégis másnak is érdekes lehet, amit itt "írkálok".

Tegnap elfelejtettem, hogy reggel és este is ittam cappuccino-t édesítőszerrel, erről nem mondok le. Ezt minden nap el fogom fogyasztani. Valami élvezet is kell a "sanyarú" hétköznapokba. Smile

A diéta mellé a Leg Magic-kel tornázom. Tegnap nem volt erőm, de ma csináltam. Igaz, nem túl sokat, mert ma sem volt nagy kedvem hozzá, de azért mégis ráálltam.

Ma ettem kb. 45 dkg Pick párizsit egy kevés savanyúval. Kis darabokat vágtam mindig, ahogy éreztem, hogy éhes vagyok, mindig ettem belőle egy picit. Este pedig a kis szeleteket betettem a mikróba egy picit megmelegíteni. Még sosem csináltam ilyet, de valahogy egy kis "főtt", meleg kajára vágytam, illetve egy kis új ízre. Meg is kaptam, még el is csodálkoztam, milyen jól esett melegen a párizsi. Tisztára olyan íze volt, mintha virslit, vagy szafaládét ennék. Smile

Ezt a napot - ahogy számítottam is - sokkal jobban bírtam. Azt nem mondom, hogy nem vagyok éhes, de azért elviselhető.

Sok ember véleménye az, hogy nagyok a mennyiségek, meg hogy a nap végére meg lehet unni. Hát szerintem annyira nem nagy mennyiség, bele kell gondolni, hogy ez jut egy napra, semmi más. Szóval még ezt az egyféle ételt is elég rendesen be kellett osztani. Ha első hallásra soknak is tűnik a 0,5 kg, a gyakorlatban nem is olyan hatalmas mennyiség.

Ja, mérlegre állni nem szándékozom, csak majd jövő vasárnap reggel. Nem könnyű, de szerintem jobb, ha nem frusztrálom magam feleslegesen.