SCIENET egy rohamosan növekvő törzsvásárlói kör

23 válasz [ Utolsó beküldés ]
fiúkanyukája
fiúkanyukája képe
Offline
Regisztrált: 2009-02-10
Pontjai: 3

Sziasztok!

Azzal kezdeném, hogy én GYED-en lévő kismama vagyok 2 kisfiúval, akinek nem mindegy, hogy a havi kiadásokat le lehet-e csökkenteni, illetve hogyan tudok egy kis mellékest keresni anélkül, hogy a lábamat lejárnám házalással.
Megismertem egy céget, amely a havi kiadásainkat vissza tudja fizetni a számunkra.
Gondolom, téged is érdekel hogyan?

Ha azokban az üzletekeben vásárolsz, amelyek már csatlakoztak, akkor kifizeted a termék vételárát 100% -ban, mint eddig. A termékpartner átutalja a ScienNetnek az előre megállapodott jutalékot, pl.: 10% -ot.
A ScienNet azonnal visszautalja a vásárlási érték 1% -át a bankszámládra,
0,5% -át az ajánlódnak, azaz nekem,
0,5% -át az én ajánlómnak és
0,5% -át az ő ajánlójának.
1% -ot a ScienNet tart meg magának kezelési költségként.

A maradék 6,5% a virtuális árengedmény számládra kerül, amelyet bármikor megnézhetsz a saját web-irodádban. Ha a számla egyenlege eléri a 10.000 Ft –ot, akkor kapsz egy JOG –ot a ScienNettől. A JOG feljogosít további pénzek megszerzésére. Így én 2 hét alatt több, mint 150.000.- Ft-ot kerestem eddig. Ami szerintem senkinek nem jön rosszul, főleg a mai gazdasági helyzetben.
Használjátok ki a lehetőséget!
Üdv, Adri(fiúkanyukája)

Anonymous (nem ellenőrzött)
és most

és most!

Igen a rendszer zseniális,csak a vezetőkkel és a cégbejegyzéssel volt gond! Azon kivül nem mondtak igazat: pl. nemzetközi és csak itthon müködött.
Sok kisvállalkozás, de multi egy sem! Mert a multik
nem is kötöttek volna szerződést velük!
Az sem tünt fel, hogy 2003-tól már müködött egy
és még ma is működik, 22 országban és két kontinensen és ez a Lyoness! Az nem jutott eszedbe, hogy innen kopintották!?

Anonymous (nem ellenőrzött)
hihihi...

Mi van veled sciennet????

Ennyi buta bedőlt ember!!!

Anonymous (nem ellenőrzött)
mi van veled?

Ha jól tudom, újra fog éledni a rendszer. Abban, ugyanis, ahogy és amiért letartóztatták a "fejet" semmi jogszerű nem volt...

Anonymo (nem ellenőrzött)
lol

LOL

Nekem az Amway bőven elég volt..
Nem szabad ám bedőlni semmilyen mézes-mázos igéretnek. Tolvaj banda.

A lol meg annak szól ,hogy főzős oldalon ilyen sz_rságot reklámozol.

LOL

SiteAdmin: LoL vagy nem LoL, néhány markáns kivételtől eltekintve, nem szokásom cenzúrázni a hozzászólások... Bocsi, ez van...

Anonymous (nem ellenőrzött)
Szánalom

Szánalom ez az egész. Nem kárörvendés az, ha az ember konstatálja, hogy volt annyi esze, hogy ne dőljön be egy továbbfejlesztett MLM-nek. Másfél éve, amikor ajánlották, csak 15 percet kellett rászánnom, hogy utána nézzek a neten és biztos legyek benne, hogy szélhámosság az egész. A 15 perc elég volt arra, hogy megtudjam:
- a SCI- szótag valóban a scientológiát takarja, mint ahogy sejtettem,
- a cég hazudik a honlapján, mert számos országban bevett, elterjedt dologról ír, miközben elég volt csak a Google-ban rákeresni, és kiderült, hogy az amerikai bejegyzésen kívül sehol nem ismerik őket,
- a cég hamarosan induló TV-kampányt ígért a honlapján, de a honlap egy éve nem volt frissítve!,
- a cég az USÁ-ban olyan helyre van bejegyezve, ahol igazából egy kormányhivatal működik,
- pénzügyileg Ciprushoz kötődnek,
- a honlapjukon scientológus idézetek vannak, nem létező filozófusoktól,
vezetője valami Liebermann (??) nevű fószer, a 90-es években már eljárás alatt volt egy másik MLM botránnyal, ahol szintén ezrek károsodtak, akkor sokat írt róla a sajtó, az egy gyémántokkal kapcsolatos csalás volt. Na és persze a Liebermann név... ismét a "kiválasztott faj" biznisze...
stb, stb.
Ennyi elég volt nekem a döntéshez.

Anonymous (nem ellenőrzött)
2010-ben már nem sok újat

2010-ben már nem sok újat lehet mondani a scienet-ről. Érdekes csupán, hogy miért 3 év múlva vizsgálódott az APEH? Előtte nem kellett bevallást készítenie? 3 évig nyugodtan működhetett, hirdethetett.... Az, hogy a központban hibáztak, nem jelenti azt, hogy rossz volt az elképzelés....csak éppen nem becsületes. Smile

Anonymous
Gratula!

Ezúton szeretnék gratulálni minden scienetnek bedőlt emberkének,főleg annak aki még saját pénz is rakott bele és azt már tuti, h nem látja!
Tényleg nagyon jó dolog...ja. Még most is jó lehetőség?
Közlöm mindenkivel aki ebben benne volt, meg akart gazdagodni, h ma gazdagodni lehet:ha a szülők gazdagok, vagy ha lopsz, vagy ha csalsz, vagy ha hazudsz vagy ha keményen megdolgozol érte.Máshogy nem hullik az ölünkbe.
Jó gazdagodást!

SiteAdmin: Örülök, hogy örülsz... Le se tagadhatnád, hogy magyar vagy... Az meg se fordul a fejedben, hogy egyrészt ezek az emberek legalább próbáltak valamit tenni azért, hogy előrébb lépjenek, másrészről a mai magyar jogviszonyok mellett jelenleg szinte bárki ellen lehetne hasonló eljárást inditani... Tapsikoljál, hogy igazad van... legszebb öröm a káröröm...
Anonymous
Hülyeség

Nagy szemétség az egész. Az a hülye aki bedől ennek. Sajnos én bedőltem ott is van a pénzem és nem látok belőle semmit. Nem vehetem vissza. Ne dőljetek be ennek ez sem a kisembereket gazdagítja.

Anonymous
A 150.000.-Ft a 6,5%-ból jött

A 150.000.-Ft a 6,5%-ból jött össze?

Anonymous
Kérdés!

Engem egy éve bedumált valaki, de azóta se tudom mit kéne csinálnom, hogyan kapok pénzt. Van egy számom, de mit mondjak a boltba ahol vásárolok? Hogy van egy számom? Nem értem az egészet, segítséget szeretnék valakitől végre. ha irnál nekem a toplista500@gmail.com ra megköszönném.

Anonymous
vásárlás

Akkor kapsz pénzt, ha a sciennet termékpartnernél vásárláskor mondod a H111111... kódodat. Az weboffice-ban megnézed időnként, hogy abból mennyi gyűlt már össze. VAGY befektetésként(jog) teszel be. Egyébként a honlapon a prezentációban nagyon értelmesen és egyszerűen elmondják. Érdemes meghallgatni.

fiúkanyukája
fiúkanyukája képe
Offline
Regisztrált: 2009-02-10
Pontjai: 3
újabb jó 2 hét

Aki eddig szkeptikus lett volna: újabb sikerélmény a GYED-em mellé már 200.000.-Ft-om van ScienNettel.

Anonymous
Scienet kérdések

és azóta? gyötör a kiváncsiság...ugyanis én úgy láttam, hogy a pénzt kivenni nem lehet, hanem újabb és újabb foglalóként tekinti a cég, amit csak akkor költhetsz el, ha kiegészíted még több és még több pénzzel. szóval vásárolhatsz az egyenlegedből, de neked is újabb pénzeket kell befektetned ehhez.
és mi van akkor, ha most ki akarod venni a 200 ezredet? engedik? nem kötődik le automatikusan, mint egy újabb foglalójog???

Anonymous
jól látod. inkább a csalás

jól látod. inkább a csalás fogalmát meríti ki amit csinálnak. minél több pénz tolj be és semmit ne vegyél ki. ez lehetne a mottójuk.

fiúkanyukája
fiúkanyukája képe
Offline
Regisztrált: 2009-02-10
Pontjai: 3
pénz és utalvány

Szia!
Amit megkeresel (jutalék=kp+utalvány) akkor kéred ki, amikor akarod. Vagy megnyitod a Volksbanknál a Snetes számlát és arra kéred ki a kp-t vagy egy már meglévő folyószlára. Az utalványt pedig vagy online (sciennetes) utalványra vagy pl. coop-os utalványra váltod be. Ha akarod, persze visszaforgathatod a rendszerbe.
Azóta a vásárlásaimból (és az alattam levőkéből)is gyűlik a pénz. Én a kp egy részét már (sajna) el is költöttem, az utalvány részéből pedig egy pár ezret váltottam be.
Szerencsére egyre több termékpartner van már a rendszerben, tehát nem igen kell változtatnom a vásárlási szokásaimon.
Automatikusan semmi sem "kötődik le". Te rendelkezel vele.
Itt nem KELL befektetned, de megteheted, hogy visszaforgatod a pénzt.

eno (nem ellenőrzött)
:)

No maradjunk anyiban, hogy regisztrálva vagyok. Egy Scientologus ismerősőm mutatta a cuccot és azt mondta bár a nevük hasonlatos nincs közük egymáshoz. Ez kb majd 1,5 éve volt. Most olvasom a botrányt meg, hogy csak sci érdekeltség. Aztán van olyan történetem is, hogy hr navigátor 3 fordulos állás interju egy idiota céghez (az üllői végén van) fini kis 200 kérdéses teszt, töltöttem ki párszor scis voltam kb 2 hétig. (Buko vágja ezt mi apukám?) Na elég az hozzá kérdezem tőlük ti kapcsolatban vagytok a scientologiával? A válasz: nem. mondom mert ez a teszt ismerős.... neten nézem sci érdekeltségü cégek, hát nem ott a neve. Smile Kajak röhely, hogy hazudoznak folyton botrányba vannak és nyomják közben a zavart rizsát! Félnek a támadásoktól de én csak azt tudom az fél akinek van félni valoja meg aztán annyi beszélnek éállandoan erről, hogy a vonzás törvénye szerint szépen be is vonzák aztán akkor de önigazolnak, hogy na ugye megmondtuk. Komolyan, olcso játék ez hülye "gyerekeknek" ! Jah a helyesírásom nagyon tré:) Számit?

Ciao

Anonymous
Nem rossz!

Tényleg feldobhatta a családi költségvetésed ez a piramisjáték, ha pár hét alatt 3.000.000,- Ft-ért tudtál vásárolni, így megkeresve a 200.000-et a 6,5 %-okból.
Szánalmas történet és szánalmas az is, aki beugrik ennek.
Emlékeztek még az Amway-re????

eno (nem ellenőrzött)
ugyan azt számoltam én is

Pontosan egyett számoltunk. Ez tény. Ennyi.

Anonymous
nézz utána

Kedves Névtelen!

Nagyon könnyű ellenérveket gyártani. Kérdéesm: nézted már a sciennetes honlapot (www.gazdagodjon.com) valaha? Olvastad ott a bloggot? Vagy csak a szomszédaidat kérdezted meg félinformációkért? Esetleg lyonesses érdekeltséged van?
Először kérdezz egy hozzáértőt, nézz utána hivatalos helyeken és utána kritizálj!
Pláne ne sértegess, kérlek, olyan embereket, akiket nem is ismersz és nem tudod, hogy mi alapján döntöttek a változás mellett. SENKI sem lehet "szánalmas", ha változtatni akar és tesz is azért.
Az amway nem összehasonlítható ezzel a rendszerrel, hiszen ott termékforgalmazás van házalásos technikával MLM rendszerben. A Sciennetnél nincs termék, nincs házalás, nincs kötelező vásárlás és csak MLM-re emlékeztető elemei vannak.
Szóval én azt javaslom olvass vagy kérdezz! Sokkal célravezetőbb, mint a pocskondiázás, hidd el!

Marcsi

eno (nem ellenőrzött)
lyonesses

Jah ha már itt tartunk az első kérdésem az volt lehet-e üzemanyagból kedvezmény....válasz megnézi....pár nap...nem volt konkrét válasz lépj be jó. Na mindegy beléptem a mollal vannak tárgyalások....na jó ahgyjuk.....lyonessesnél ha jól figyeltem omv 0.5% tudod mit, dugd a s.....be a scis dolgaid ajánlom a dianetikával kezd! Azt auditáld ki magadból Smile

Anonymous
Elgondolkodtató

Csak elgondolkodtató, hogy megint kinek jó ez az egész?! Hát nem a kis embereknek, akikböl kihúzzák az utolsó fillért is, újabb és újabb trükökkel...

Anonymous (nem ellenőrzött)
és most

hogy nyomoznak utánuk, és bezárt a bazár, kiderült, hgy átverés az egész? Most mi a véleményed, nagyokos?

hazugság és csalás volt az egész!!!

Anonymous (nem ellenőrzött)
és most

Rosszul vagy informálva még mindig csak az irigység és az ellendrukk ömleng belőled.
Azért mert Te egy lusta,langyi emberke vagy nem is várható más tőled.Ezért élsz ilyen szarul,mert ilyen negatív ömlengés szól belőled..
Te ilyen maradsz mindig .....ez viszont már a mi örömünkre szolgál ........ maradj csak ilyen!!!!
A legzseniálisabb üzlet,amely még Magyarországon hasonló sem volt.
Az ország fejlődéséhez ilyen üzletek kellenek!!
És mivel ez nem egy egyszerű MLM sajnos a hatóságoknak is kell idő a megismeréséhez........mint kiderült,pedig már kértünk még az elején szaktanácsot,de aki ezt nem csinálja üzleti szinten nem is fogja megérteni.Nekünk is több hónapra volt szükség meghallgatni,amig megismertük a rendszer működését.És ha nem engedélyezik tovább a müködést,legfeljebb a nagy magyar vállalkozások a béka segge alá kerülnek,és persze az ország gazdasága is majd talán 400 év múlva felemelkedik.
Addig pedig Te OKOSTOJÁS már csontszilánkod sem lesz.........hát örülj így,de tudod mindig az nevet aki a végén nevet.
Vedd meg ezt a társasjátékot.....Hát szia .....