Borsós tokány recept |
|||||||
Borsós tokány receptje, elkészítéseA hagymát apróra kockázom, és kevés olajon megdinsztelem. Hozzáadom a csíkokra vágott húst, néha megkavarom, és fehéredésig sütöm. Ezután annyi vízzel öntöm fel, hogy ellepje, hozzáadom a paradicsompürét, sót, borsot. Beleteszem az összetört fokhagymát és a cukrot. Közepes lángon tovább főzöm, amikor kb. félig megfőtt a hús akkor hozzáteszem a borsót és készre főzöm. Az adaghoz szükséges alapanyagok, összetevők, mennyiségek
Az alábbi recepteket is érdemes megnézni:Hasonló alapanyagok alapján: Csirkés tészta receptje, elkészítéseHasonló alapanyagok alapján: Tejfölös csirkecomb receptje, elkészítéseHasonló alapanyagok alapján: Tejfölös csirkepaprikás receptje, elkészítéseEgyéb infók
|
|||||||
Gondoltam főzök ma egy jót, már a jól megszokott módon beírtam keresőbe az itthon lévő alapanyagokat, jelen esetben: borsó, hús...
...De elsápadtam, mikor elkezdtem olvasni a kommenteket és szembesültem azzal, hogy valakiből indulatokat és erős félreértéseket tud kiváltani egy borsós tokány...
...Az étel finom lett, nagyjából hasonló módon készítettem el és a napom is jobb volt, mert már tudom, hogy valakinek egy tokány amiben borsó is van, tönkre tudja tenni az életét.
Mi már sokadszorra készítjük el nagyon finom
Jó lenne ha a recept nem sajátként lenne beállítva. Nagyon könnyű kimásolgatni, átszerkeszteni és azzal dicsekedni.
Nagyon szánalmas!
SiteAdmin Hmmm... Első felindulásomban valami dörgedelmeset akartam irni a kedves névtelen hozzászóló IQ állapotáról, miszerint helyből, vagy nekifutásból szedte össze magvas mondandóját,... de az ilyeneknek talán jobb, ha ráhagyjuk. Igen, kedves hódmezővásárhelyi névtelen hozzászólónk, ez a Tündi receptje, és az Önhöz hasonlóknak tilos elkészíteni, mert jogvédett!!! A többiek meg úgyis tudják, hogy a recept melletti név a recept beküldőjének a nevét takarja, (már aki meri a nevét adni hozzá, és nem névtelenül irogat be) és nem a recept tulajdonosát! ...és hogy ki a szánalmas, azt meg inkább döntse el az a 4-5000 látogató, akik napi rendszerességel megtisztelik honlapunkat!
Kedves Tündüs!
Köszönöm a receptet. Nagyon finomra sikeredett
még ekkora hülyeséget már nem azárt de ha valaki meg akarja tanulni hogy kell a borsos tokányt csinálni és elolvassa a fent lévö recepteket 100féle képp van leirva az egyikben kell borso a másikbas nem az egyikbe raknak tejfölt a másikba nem ha nem kell bele borso akkor a leirás szerint ez egy sima pörkölt vagy nem? olvassátok el és rájöttök tündüs jol tudja az az igazi.és ha ez mégegyszer elö fordul *** ****** *** * ***** ******* ***** *********
SiteAdmin ...Hát mindig lesz, akinek más a véleménye... de ennyire azért nem kell magunkat elragadtatni
Nem tudom,hogy már eleve ejtés alapján hallható a különbség,ha teszel bele borsót-akkor borsós,ha nem ,csak sok borsot,ami csípőssé teszi,és innentől benne is van a nevébe:borsos tokány:)
Talán mert borsós tokány a neve ?:DD nem borsos hanem borsóóóóós!
és mint a recept is szól:
'Beleteszem az összetört fokhagymát és a cukrot. Közepes lángon tovább főzöm, amikor kb. félig megfőtt a hús akkor hozzáteszem a borsót és készre főzöm.'
ebben szerintem elég egyértelmű hogy KELL A BORSÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
az a baj hogy a tokány készítése nem ilyen azt alapból nem csak hagymák készítjük
Férfi létemre megcsináltam, kevés dolog volt itthon, de ehhez elég volt. Paradicsompüré helyett konzerv aprított paradicsommal (ez volt) de így is isteni lett.
Köszönöm a receptet.
Ha teszünk bele konzervborsót akkor borsós...vagy nem?
Most főzöm, remélem jó lesz
De miért tennél bele? Nem kell bele borsó.
No, de mitől borsós? Talán borsos.
Nagyon finom volt a borsós tokány! Egyszerüen elkészithető, nagyon izletes! Hálásan köszönöm!
Gabóca
Gabóca!
Örülök, hogy ízlett.
Tündüs
- A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges
Kedves Tündüs!
Elkészítettem,Isteni lett,mint már oly sok étel, sütemény receptet,itt a honlapon,azért szeretem az oldalad, mert mindegyik érthetően le van írva.
Gratulálok!!!