Italok: alkoholos koktél receptek, elkészítésük: 1. oldal

Tündüs képe
Súgó megjelenítése
0
Értékelés: nincs

A brandyt, a whiskyt és a borpárlatot a keverőben összerázzuk, széles koktélpohárba szűrjük, pezsgővel elöntjük. A pohár szélét fél narancs- és citromszelettel díszítjük.

Tündüs képe
Súgó megjelenítése
0
Értékelés: nincs

Az italokat keverőben jól rázzuk össze, szűrjük széles koktélpohárba, szórjunk a tetejére csokoládéreszeléket, s hagyjuk elcsábítani magunkat. (Temptation = csábítás, kísértés)

Tündüs képe
Súgó megjelenítése
10
Értékelés: nincs Átlagérték: 10 (2 szavazat)

A cukrot a citromlében feloldjuk, hozzáöntjük a whiskyt, és az egészet jégkockával félig megrakott magas pohárba öntjük. A szélébe egy szelet citromot helyezünk. A cukrot virágmézzel is helyettesíthetjük.

Tündüs képe
Súgó megjelenítése
9.6
Értékelés: nincs Átlagérték: 9.6 (5 szavazat)

Négy poharat összetört jégkockával bélelünk ki. Megmosott, lecsumázott, apróra vágott epret terítünk bele, majd leöntjük a tejszín, rum, tripli sec, porcukor és a narancslé keverékével. Öt percig állni hagyjuk, csak után isszuk.

Tündüs képe
Súgó megjelenítése
8
Értékelés: nincs Átlagérték: 8 (1 vote)

A hozzávalókat összekeverjük, koktélospohárban kínáljuk.

Tündüs képe
Súgó megjelenítése
0
Értékelés: nincs

A hozzávalókat összekeverjük, koktélospohárban kínáljuk.

Tündüs képe
Súgó megjelenítése
3.5
Értékelés: nincs Átlagérték: 3.5 (2 szavazat)

A citromot félbevágjuk, és a díszítéshez egy vékony szeletet leszelünk, félretesszük. Az egyik fél citrom levét kifacsarjuk. A másik fél citrommal egy magas pohár peremét megkenjük. A kristálycukrot kistányérra terítjük, a pohár benedvesített peremét belemártjuk, hogy szé "zúzmarás" legyen. Az ananászlét, a rumot meg a citromlét a porcukorral elkeverjük, és a cukrozott peremű pohárba töltjük.

Tündüs képe
Súgó megjelenítése
1
Értékelés: nincs Átlagérték: 1 (1 vote)

Az alapanyagokat jól megkeverjük, a koktélospoharat citromkarikával díszítjük.

Tündüs képe
Súgó megjelenítése
6.66667
Értékelés: nincs Átlagérték: 6.7 (6 szavazat)

A hozzávalókat összekeverjük és koktélos pohárba töltjük. A száraz szamorodniból készített koktél tetejére citromolajat csepegtetünk, az édesből készített koktélt cseresznyeszemmel díszítjük.

Tartalom átvétel