Bounty szelet recept |
|||||||
Bounty szelet receptje, elkészítéseA tejben elkeverjük a zselatint, felfőzzük, majd hozzáadjuk a margarint és a cukrot, addig melegítjük, míg a cukor és a margarin is elolvad. Kicsit hűlni hagyjuk, majd belekeverjük a tejport és a kókuszreszeléket. Egy őzgerincformát folpackkal kibélelünk, és ebbe öntjük a masszát, elsimítjuk a tetejét és egy éjszakára a hűtőbe tesszük. Reggel csokimázat készítünk rá, ezzel is visszarakjuk a hűtőbe, hogy a máz rádermedjen. Az adaghoz szükséges alapanyagok, összetevők, mennyiségek
Az alábbi recepteket is érdemes megnézni:Hasonló alapanyagok alapján: Meggyel töltött kókuszgolyó receptje, elkészítéseHasonló alapanyagok alapján: Citromtorta sütés nélkül receptje, elkészítéseHasonló alapanyagok alapján: Gesztenyebomba receptje, elkészítéseEgyéb infók
|
|||||||
Vééégre egytuti recept, ezt kerestem:)
amit eddig találtam, fuj, piskóta meg ilyenek, úristen? mi ez piskóta kókusz,(gondoltam én)
de végre itt van amit kerestem,
megcsinálom sztem hétvégén:)
köszike
Nagyon finom csak én valami másra gondoltam és nem jó ha kisebb formába rakjuk mert akkor meg túl tömény lessz és úgy nem lehet elfogyasztani.
Ez a bounty szelet süti nagyon nagyon finom, de nekem az őzgerinc formában készült szelet kicsit sok volt egyszerre, tehát ha valakinek van kissebb formája, érdemes abban készíteni.
- A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges
Elkészítettem az ünnepekre immár másodjára! Sajnos 1x sem sikerült úgy mint a képen, mert a kókusz leülepedett az aljára és a többi része kocsonyás tej. Hol rontottam el?
SiteAdmin: Hát hogy hol rontottad el, ezt igy elég nehéz megmondani... Ha nem dermedt meg, akkor mindenképp a zselatin környékén kell keresni a hibát... Mi "Horváth Rozi" féle zselatint használunk, és a két púpos evőkanálnyi mindig elég volt bele...