Camambert leves recept

Tündüs képe
Súgó megjelenítése

Camambert leves receptje, elkészítése

Vajból, lisztből világos rántást készítünk, és felengedjük levessel. Felolvasztjuk benne a darabokra vágott sajtot, majd leszűrjük. Ízlés szerint sóval, borssal, zúzott fokhagymával fűszerezzük és összeforraljuk. Petrezselyemmel, pirított sajtos kenyér szeletkékkel forrón tálaljuk.

Hány fő részére készüljön a recept?

Adagok (újraszámítható)
Adagok - Súgó megjelenítése

Az adaghoz szükséges alapanyagok, összetevők, mennyiségek

  • 20 dkg camambert sajt
  • 1⁄2 l zöldségerőleves
  • 5 dkg vaj
  • 5 dkg liszt
  • 2 gerezd fokhagyma
  • izlés szerint
  • izlés szerint őrölt fehér bors

Az alábbi recepteket is érdemes megnézni:

Egyéb infók

Forrás

újság

Elkészítés ideje45 perc
0
Még nincs értékelve
Értékelés: nincs