Cézársaláta recept |
|||||||
Cézársaláta receptje, elkészítéseA csirkemellet vékony csíkokra vágjuk, grill fűszerkeverékkel megszórjuk és fél órát állni hagyjuk, majd egy serpenyőbe kevés olajat öntünk, és megsütjük. A salátát megtisztítjuk a külső levelektől és csíkokra vagdaljuk. Elkészítjük az öntetet: a tejfölt összekeverjük, a majonézzel, a mustárral és a vízzel, sóval, borssal ízesítjük. A salátát összekeverjük a hússal, az öntettel, majd pirított kenyérkockákkal szórjuk meg. Az adaghoz szükséges alapanyagok, összetevők, mennyiségek
Jegyzet![]() A csésze 2,5 dl. Aki szereti az öntetet ízesítheti egy kanál szardellapasztával, zúzott fokhagymával. A tetejére szórhatunk parmezán sajtot. Az alábbi recepteket is érdemes megnézni:Hasonló alapanyagok alapján: Csaba kedvence receptje, elkészítéseHasonló alapanyagok alapján: Virsli köpenyben receptje, elkészítéseHasonló alapanyagok alapján: Csirkemelltekercs sült zöl ... receptje, elkészítéseEgyéb infók
|
|||||||