Csirkemell csípős mártásban recept

Tündüs képe
Súgó megjelenítése

Csirkemell csípős mártásban receptje, elkészítése

A csirkemelleket szeleteljük fel, enyhén klopfoljuk meg, sózzuk, borsozzuk, majd közepes tűzön süssük meg. Közben aprítsuk fel a hagymát. A megsült csirkét tartsuk melegen és ugyanabban a serpenyőben pirítsuk meg a hagymát. Adjuk hozzá a bort, a ketchupot és a Worcestert. Kanállal kevergetve 3 percig főzzük. Vegyük le a tűzről, adjuk hozzá a mustárt és az apróra vágott petrezselymet, és öntsük a csirkére.

Hány fő részére készüljön a recept?

Adagok (újraszámítható)
Adagok - Súgó megjelenítése

Az adaghoz szükséges alapanyagok, összetevők, mennyiségek

  • 1 fej vöröshagyma
  • 4 db csirkemell
  • izlés szerint
  • izlés szerint bors
  • 2 evőkanál margarin
  • 4 evőkanál bor
  • 6 evőkanál ketchup
  • 4 kiskanál worcester
  • 4 kiskanál mustár
  • 2 evőkanál petrezselyemzöld

Az alábbi recepteket is érdemes megnézni:

Hasonló alapanyagok alapján:

Hasonló alapanyagok alapján:

Egyéb infók

Forrás

Beküldött

Elkészítés ideje45 perc
8.5
Átlagérték: 8.5 (2 szavazat)
Értékelés: nincs