Korhelyleves kolbásszal recept

Tündüs képe
Súgó megjelenítése

Korhelyleves kolbásszal receptje, elkészítése

Az olajból és a lisztből paprikás rántást készítünk, a kifacsart hordós káposztát rádobjuk, és két liter vízzel felengedjük, majd hozzáadjuk a karikákra vágott kolbászt, és az egészet jó puhára főzzük. Tálalás előtt beleöntjük a tejfölt, és ha a káposzta nem volt elég savanyú, ecettel utánaízesítjük.

Hány fő részére készüljön a recept?

Adagok (újraszámítható)
Adagok - Súgó megjelenítése

Az adaghoz szükséges alapanyagok, összetevők, mennyiségek

  • 30 dkg főzőkolbász
  • 50 dkg savanyú káposzta
  • 2 evőkanál olaj
  • 1 evőkanál liszt
  • 1 kiskanál pirospaprika
  • izlés szerint szemes bors
  • tejföl a tálaláshoz

Az alábbi recepteket is érdemes megnézni:

Hasonló alapanyagok alapján:

Hasonló alapanyagok alapján:

Egyéb infók

Forrás

Heves megyei Hírlap

Elkészítés ideje1 óra
10
Átlagérték: 10 (3 szavazat)
Értékelés: nincs