Négysajt mártásos tészta recept |
|||||||
Négysajt mártásos tészta receptje, elkészítéseA tésztát bő, forrásban lévő, sós vízben kifőzzük. Megforrósított olajon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát, felöntjük a borral és felforraljuk. Hozzáadjuk a feldarabolt mozzarellát, a márványsajtot, a lereszelt goudát és parmezánt. Állandóan kevergetve addig főzzük, amíg a sajtok elolvadnak. Felöntjük tejszínnel, kakukkfűvel és borssal fűszerezzük. Összeforraljuk és a tésztára öntjük. Az adaghoz szükséges alapanyagok, összetevők, mennyiségek
Az alábbi recepteket is érdemes megnézni:Hasonló alapanyagok alapján: Gombás-sonkás spagetti receptje, elkészítéseHasonló alapanyagok alapján: Bolognai spagetti receptje, elkészítéseHasonló alapanyagok alapján: Görög rakott húsos tészta receptje, elkészítéseEgyéb infók
|
|||||||