Olasz húsgombóc tésztával, paradicsommártásban recept |
|||||||
Olasz húsgombóc tésztával, paradicsommártásban receptje, elkészítéseA kenyeret vízben áztatom, majd jól kicsavarom. A húshoz hozzáadom az áztatott, kicsavart kenyeret, a reszelt vöröshagymát, a finomra vágott petrezselyemzöldet, az összezúzott fokhagymát, a tojást, sóval, borssal ízesítem, és hozzáadom még a citrom reszelt héját és kifacsart levét. A masszából apró gombócokat készítek, majd kevés olajon aranybarnára sütöm őket. Az adaghoz szükséges alapanyagok, összetevők, mennyiségek
JegyzetRozmaring nekem csak őrölt volt, és nem friss. A tészta bármilyen lehet, ki milyet szeret. Az alábbi recepteket is érdemes megnézni:Hasonló alapanyagok alapján: Cukkinis tészta II. receptje, elkészítéseHasonló kategóriák alapján: Tortellini paradicsommártásban receptje, elkészítéseHasonló kategóriák alapján: Sós derelye receptje, elkészítéseEgyéb infók
|
|||||||