Őszibarack sütemény recept |
|||||||
Őszibarack sütemény receptje, elkészítéseA tészta elkészítése: A margarint, a porcukrot, a tejet és a tojás sárgáját összekeverjük. A lisztet a sütőporral elkavarjük, majd az egészet összedolgozzuk. 2 óráig állni hagyjuk. Diónyi nagyságú gombócokat formázunk belőle, tepsibe tesszük és világosra sütjük. Amikor a tészta kihűlt középen kettévágjuk és a belsejét kikapargatjuk, és a közepéből visszamaradt morzsát összekeverjük a töltelék többi hozzávalójával. Az adaghoz szükséges alapanyagok, összetevők, mennyiségek
Instrukciók![]() A rum helyett természetesen használhatunk aromát is. Az alábbi recepteket is érdemes megnézni:Hasonló alapanyagok alapján: Rumos linzer receptje, elkészítéseHasonló alapanyagok alapján: Dorottya szelet receptje, elkészítéseHasonló alapanyagok alapján: Kókuszkocka receptje, elkészítéseEgyéb infók
|
|||||||