Padlizsán paradicsommal, és mozzarellával recept |
|||||||
Padlizsán paradicsommal, és mozzarellával receptje, elkészítéseA padlizsánokat megmosom és hosszában kb. fél cm vastag szelekre vágom, besózom és állni hagyom 1 órát. Közben elkészítem a paradicsom szószt: a zúzott fokhagymát az olajon kicsit megpirítom, és rárakom a meghámozott, apró kockákra vágott paradicsomot, sóval, őrölt borssal, és friss bazsalikommal ízesítem, kb. 20 percig párolom lassú tűzön. Az adaghoz szükséges alapanyagok, összetevők, mennyiségek
Az alábbi recepteket is érdemes megnézni:Hasonló alapanyagok alapján: Töltött padlizsán receptje, elkészítéseHasonló alapanyagok alapján: Rakott padlizsán receptje, elkészítéseHasonló kategóriák alapján: Krumplis egytál receptje, elkészítéseEgyéb infók
|
|||||||