Rakott zöldbab recept |
|||||||
Rakott zöldbab receptje, elkészítéseA zöldbabot babérlevéllel, rozmaringgal sós vízben puhára főzzük, majd lecsurgatjuk. Egy tepsit kikenünk olajjal és beborítjuk vékony zsemleszeletekkel. Elosztjuk rajta a zöldbabot, rátesszük a karikákra vágott szafaládét, a párolt rizzsel befedjük, végül ráütjük a tojásokat (mint a tükörtojást). Így készre sütjük. Az adaghoz szükséges alapanyagok, összetevők, mennyiségek
Az alábbi recepteket is érdemes megnézni:Hasonló alapanyagok alapján: Zöldbabfőzelék (Editnek) receptje, elkészítéseHasonló alapanyagok alapján: Tüzes babtál receptje, elkészítéseElkészítés nehézsége alapján: Borsós lepény receptje, elkészítéseEgyéb infók
|
|||||||