Rebarbara kompót recept |
|||||||
Rebarbara kompót receptje, elkészítéseA rebarbara száráról lehúzzuk a bőrt, feldaraboljuk 1-2 cm-es darabokra. Ízlés szerinti kompót levet készítünk (cukor, szegfűszeg, vanília, fahéj hozzáadásával) annyi vízből, hogy ellepje a rebarbarát. Amkor forr bele tesszük a rebarbarát. Két perces forralás után lefedve hagyjuk kihűlni és már tálalható is. Az adaghoz szükséges alapanyagok, összetevők, mennyiségek
Az alábbi recepteket is érdemes megnézni:Elkészítés nehézsége alapján: Borsós lepény receptje, elkészítéseElkészítés nehézsége alapján: Ananászbólé receptje, elkészítéseElkészítés nehézsége alapján: Sportszelet receptje, elkészítéseEgyéb infók
|
|||||||
- A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges
Hát a recept jó lenne, de az ízlés szerint, meg a kompótlé leírás elég szimpla. Ha részleteset kaphatnánk az jobb lenne:)