Sopszka saláta recept

Tündüs képe
Súgó megjelenítése

Sopszka saláta receptje, elkészítése

Sopszka saláta

A hagymát megtisztítjuk, a paradicsomot és az uborkát megmossuk, megszárítjuk és apró kockákra vágjuk. Az ecetet a sóval, borssal és az olajjal elkeverjük, majd a kockázott zöldségekkel összekeverjük, pár órára hűtőbe tesszük. Tálaláskor szintén kockákra vágott juhsajttal megszórjuk.

Hány fő részére készüljön a recept?

Adagok (újraszámítható)
Adagok - Súgó megjelenítése

Az adaghoz szükséges alapanyagok, összetevők, mennyiségek

  • 5 db paradicsom
  • 1 csomag újhagyma
  • 1 db kígyóuborka
  • 10 dkg juhsajt
  • 2 evőkanál borecet
  • 4 evőkanál olaj
  • izlés szerint
  • izlés szerint bors

Az alábbi recepteket is érdemes megnézni:

Hasonló alapanyagok alapján:

Hasonló alapanyagok alapján:

Egyéb infók

Forrás

régi újság

Elkészítés ideje10 perc
5.5
Átlagérték: 5.5 (4 szavazat)
Értékelés: nincs