Sült sonka ananásszal recept

Tündüs képe
Súgó megjelenítése

Sült sonka ananásszal receptje, elkészítése

Egy tűzálló tálat kibélelünk sonkaszeletekkel, majd ráterítjük az ananászkockákat, megfűszerezzük, és újra sonkát borítunk rá. A margarint felforrósítjuk a zabpehelyliszttel, pár percig kavaratjuk, majd felengedjük a tejjel, az ananászlével. Mártást főzünk belőle, majd a sonka tetejére öntjük. Egy kicsit megrázogatjuk, hogy mindenhová jusson a mártásból, és előmelegített, közepesnél gyengébb hőmérsékletű sütőbe toljuk. Ha a mártás megdermedt, és sehol sem folyékony, az étel elkészült.

Hány fő részére készüljön a recept?

Adagok (újraszámítható)
Adagok - Súgó megjelenítése

Az adaghoz szükséges alapanyagok, összetevők, mennyiségek

  • 40 dkg sovány baromfisonka
  • 1 evőkanál margarin
  • 1 dl tej
  • 1 doboz ananász és a leve
  • izlés szerint bazsalikom
  • izlés szerint kurkuma
  • izlés szerint
  • 2 evőkanál zabpehelyliszt

Az alábbi recepteket is érdemes megnézni:

Hasonló kategóriák alapján:

Hasonló kategóriák alapján:

Egyéb infók

Forrás

Diétás újság

Elkészítés ideje45 perc
0
Még nincs értékelve
Értékelés: nincs