Vincellér szelet recept |
|||||||
Vincellér szelet receptje, elkészítéseNégy nagy szelet húst kiklopfolunk, ráfektetjük a szalonnaszeleteket, összehajtjuk, hústűvel megtűzzük, lisztezve kevés olajon megpirítjuk a gombafejekkel együtt, majd félretesszük. A maradék olajon megdinszteljük a kis fej hagymát, fűszerezzük, felöntjük a musttal, borral, a húsokkal, a gombával összepároljuk. Majd a gombát és a húst kiszedjük, a levet tejszínnel elkeverjük. Leszűrve a húsra, gombára öntjük, így pár percig forraljuk. Rizskörettel vagy burgonyagombóccal tálaljuk. Az adaghoz szükséges alapanyagok, összetevők, mennyiségek
Az alábbi recepteket is érdemes megnézni:Hasonló alapanyagok alapján: Almás sertéscomb receptje, elkészítéseHasonló alapanyagok alapján: Savanyú vetrece receptje, elkészítéseHasonló alapanyagok alapján: Pácolt pulykacomb Margit módon receptje, elkészítéseEgyéb infók
|
|||||||