Vörösboros sertéskaraj recept |
|||||
Vörösboros sertéskaraj receptje, elkészítéseA sertéscombot felszeleteljük. Előre felforrósított krómnikkel edényben mindkét oldalukat kifehérítjük, vagy enyhén pirítjuk zsiradék hozzáadása nélkül. Mikor mind készen van, visszarétegezzük az edénybe a szeleteket és rétegenként sóval, fehérborssal, szegfűszeggel fűszerezzük, végül felöntjük a vörösborral. A vörösbort kb. kétharmadára bepároljuk, ezután lefedve puhára pároljuk a húsokat. Az adaghoz szükséges alapanyagok, összetevők, mennyiségekInstrukciókCsak olyan edényben készítsük, ami alkalmas a zsiradék nélküli sütésre! A vörösbor bepárlása közben érdemes a húsokat megfordítani egyszer-kétszer, hogy jobban átjárja a vörösbor. JegyzetBesűrítve tészta körettel, enélkül inkább burgonyapürével tálaljuk! Egyéb infók
|
|||||