Zöldborsós tészta recept |
|||||||
Zöldborsós tészta receptje, elkészítéseAz olajon aranysárgára sütjük az apróra vágott újhagymát, hozzáadjuk a pirospaprikát, és a kockákra vágott sertéscombot (vagy csirkemellet), megsózzuk, borsozzuk és kevés vízzel, fedő alatt, kis lángon pároljuk. Amikor már majdnem puha, közékeverjük zöldborsót, és együtt teljesen puhára pároljuk. Közben egy másik edényben sós vízben, puhára főzzük a tésztát, majd leszűrjük, és lecsepegtetjük. A zöldborsós hússal összekeverjük, és azonnal tálaljuk. Külön tálkában reszelt sajtot adunk hozzá, hogy ki-ki ízlésének megfelelő mennyiséget szórhasson a tésztájára. Az adaghoz szükséges alapanyagok, összetevők, mennyiségek
Az alábbi recepteket is érdemes megnézni:Hasonló kategóriák alapján: Zöldborsós metélt receptje, elkészítéseHasonló kategóriák alapján: Stíriai metélt receptje, elkészítéseHasonló kategóriák alapján: Mézes-mákos kocka receptje, elkészítéseEgyéb infók
|
|||||||