Zöldséges sertéstekercs grillezve, majonézes padlizsán dippel recept |
|||||||
Zöldséges sertéstekercs grillezve, majonézes padlizsán dippel receptje, elkészítéseA csont nélküli karajszeleteket vékonyra klopfoljuk, sóval, borssal és a zúzott fokhagymával fűszerezzük. A bacon szeleteket, a vékonyra szelt közepes cukkínit és a kaliforniai paprikát ráfektetjük, szorosan feltekerjük, majd fogpiszkálóval összetűzzük. Meglocsoljuk az olívaolajjal, és grillen pirosra sütjük. A padlizsánt is megsütjük, közben a mártogatóshoz a majonézt simára keverjük a mustárral és az aprított petrezselyemmel, majd lazán beleforgatjuk a pépesre vágott, sült padlizsánt. Tálaláskor a félbevágott tekercseket a tányérra fektetjük, és mellé kanalazzuk a majonézes padlizsán mártogatót. Az adaghoz szükséges alapanyagok, összetevők, mennyiségek
Az alábbi recepteket is érdemes megnézni:Hasonló alapanyagok alapján: Roston sült sertéskaraj zö ... receptje, elkészítéseHasonló alapanyagok alapján: Roston sült sonkás máj receptje, elkészítéseHasonló kategóriák alapján: Csirkemelltekercs sült zöl ... receptje, elkészítéseEgyéb infók
|
|||||||