Zúza pörkölt recept |
|||||||
Zúza pörkölt receptje, elkészítéseA vöröshagymát apróra darabolom és kevés olajon megdinsztelem, paprikával, sóval, borssal ízesítem, rárakom a megtisztított apró darabokra vágott zúzát. Vízet öntök alá, hozzáadom a sört, vize, az apróra darabolt fokhagymát, és a babérlevelet. Ha puha, tejfölöl habarással behabarom, nokedlivel tálalom. Az adaghoz szükséges alapanyagok, összetevők, mennyiségek
Jegyzet![]() A nokedli: 0.5 kg liszt, 2 tojás, só, víz. Az alábbi recepteket is érdemes megnézni:Hasonló alapanyagok alapján: Savanyú vetrece receptje, elkészítéseHasonló alapanyagok alapján: Tejfölös csirkepaprikás receptje, elkészítéseHasonló alapanyagok alapján: Burgonyafőzelék receptje, elkészítéseEgyéb infók
|
|||||||
2010, október 29 - 09:18
#2 Aha...
Nagyon okos hozzászólás "kuktában"!??
2011, augusztus 20 - 11:30
#3 Ezzel a hozzászólással mi is
Ezzel a hozzászólással mi is a probléma?
- A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges
A zúzát érdemes kuktában elkészíteni, sokkal hamarabb megpuhul. Én pulykazuzát szoktam venni, azon több az értékes hús.