Saláták: gyümölcs-salátás receptek és az elkészítés: 1. oldal

Tündüs képe
Súgó megjelenítése
6
Értékelés: nincs Átlagérték: 6 (1 vote)

Érett, puha almát meghámozunk, vékony szeletekre vágjuk. A joghurtot mézzel habosra verjük és az almaszeletekre öntjük. Üvegtálba helyezzük, dióval megszórjuk.

Tündüs képe
Súgó megjelenítése
6.6
Értékelés: nincs Átlagérték: 6.6 (5 szavazat)

A citrusféléket meghámozzuk, a gyümölcshúst a hártyák közül kivágjuk, a levet felfogjuk. A kivit meghámozzuk, karikára vágjuk. A citromot vékonyan meghámozzuk, vékonyan felszeleteljük, levét kipréseljük. Az almát, és a banánt meghámozzuk, vékony gerezdekre ill. karikákra vágjuk. Midkettőt azonnal citromlébe mártogatjuk. Az összes gyümölcsöt leöntjük likőrrel, és megszórjuk mazsolával.

Tündüs képe
Súgó megjelenítése
6.6
Értékelés: nincs Átlagérték: 6.6 (5 szavazat)

A narancsokat meghámozzuk, és apró kockákra vágjuk. A banánt meghámozzuk, és vékony karikákra vágjuk. A túrót elkeverjk a joghurttal és a mézzel, majd meglocsoljuk citromlével és beleszórjuk a gyümölcsdarabokat. Üvegtálba rakjuk, és narancskarikákkal díszítve tálaljuk.

Tomi képe
Súgó megjelenítése
10
Értékelés: nincs Átlagérték: 10 (2 szavazat)

Az ananászt leszűrjük, a levét, a porcukrot és a citromlét mély tálba tesszük. A gyümölcsöket gondosan megmossuk, amelyiket szükséges, meghámozzuk, kisebb kockákra vagy karikákra vágjuk. Az almát, a körtét és a banánt azonnal a "salátalébe" forgatjuk, különben megbarnulnak. Az összes gyümölcsöt a tálba tesszük, lazán összekeverjük, fóliával letakarjuk és jól behűtjük. Tálaláskor megszórjuk a ...

Tartalom átvétel