Alapanyagok: chilipaprika felhasználásával készült receptek: 1. oldal
(8 szavazat) A hagymát megtisztítjuk, kockákra vágjuk, és az olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a darált húst, és kevergetve megsütjük. A paprikát megmossuk, kimagozzuk, kockákra vágjuk, és a lecsöpögtetett babbal együtt a húshoz adjuk. A paracisomot lehéjazzuk, félbevágjuk, kimagozzuk, és a zöldpaprikához hasonlóan felaprítva adjuk a húshoz. 1/8 liter vízzel felengedjük, ketchuppal, sóval, borssal és ...
|
|||
(8 szavazat) A csirkét (konyhakész, kb. 1,5 kg) nagyobb darabokra vágjuk. Nagy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, és a besózott csirkedarabokat közepes tűzön, időnkén megforgatva megpirítjuk. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, a rozmaringleveleket, egy kisebb piros apróra vágott chilipaprikát(vagy cseresznyepaprikát), majd felengedjük a borral. A serpenyőt lefedve lassú tűzön puhára pároljuk. A csirkét ...
|
|||