Alapanyagok: kifli felhasználásával készült receptek: 1. oldal

Tündüs képe
Súgó megjelenítése
Túros töltött kifli
9.875
Értékelés: nincs Átlagérték: 9.9 (8 szavazat)

A kifliket félbevágjuk, a belsejét kiszedjük. A túrót a tojás sárgájával, vaníliás és kristálycukorral összekeverjük majd teáskanál segítségével megtöltjük a kifliket . Kevés olajat felhevítünk, és abban kisütjük a kiflit, hogy jó ropogós legyen. Papírszalvétára szedjük, hogy a felesleges olajat leitassuk róla. Tálaláskor megszórhatjuk porcukorral.

Tündüs képe
Súgó megjelenítése
Göngyölt kiflik
10
Értékelés: nincs Átlagérték: 10 (1 vote)

A kifliket két darabra vágom, majd hosszában is kettévágom. A vajat sóval, és az áttört fokhagymával habosra keverem. A sonkát és a sajtot olyan csíkokra vágom, hogy a kiflibe beleférjen (kocka alakú sajtnál ill. sonkánál 3 db-ra).

Tomi képe
Súgó megjelenítése
0
Értékelés: nincs

A majonézt a sajtkrémet és a ketchupot összekeverjük, majd hozzáadjuk a felkockázott sonkát, és a csíkokra vágott csemegeuborkát. Apróra vágott hagymával, sóval, borssal ízesítjük. A kifliket kettévágjuk, és megkenjük a krémmel.

Tomi képe
Súgó megjelenítése
10
Értékelés: nincs Átlagérték: 10 (1 vote)

A rózsáira szedett karfiolt sós vízben megfőzzük. Miután kihűlt, túróval, tejföllel és kevés sóval jól összekeverjük. A félbevágott kiflik belsejét kikaparjuk, és megtöltjük a karfiolos túróval. A sárgarépákat megtisztítjuk, lereszeljük, majd megszórjuk vele a szendvicseket.

Tündüs képe
Súgó megjelenítése
Parizeres töltött kifli
8.73684
Értékelés: nincs Átlagérték: 8.7 (19 szavazat)

10 db kifli végét levágjuk, középen átvágjuk, belét kiszedjük, így kis kürtőcskéket kapunk. A kiflivégeket, a belét, és még egy kiflit tejbe áztatunk. Az ázott, kicsavart kiflihez hozzáadjuk a tejfölt, a darált vagy apróra vágott parizert és bacont, a tejszínes sajtot. Sózzuk, borsozzuk. Jól összedolgozzuk, és beletöltjük a kiflikbe.

Tündüs képe
Súgó megjelenítése
Rakott kifli
4.625
Értékelés: nincs Átlagérték: 4.6 (8 szavazat)

Apró kockákra vágjuk, ropogósra sütjük a füstölt szalonnát, majd a pörcöket kiszedjük. Zsírjában megpirítjuk a kockákra vágott vöröshagymát, meghintjük a pirospaprikával és belerakjuk a paradicsomot meg a zöldpaprikát. Fedő alatt kis lángon 10 percig pároljuk, majd hozzáadjuk a megtisztított, felszeletelt gombát.

Tartalom átvétel