Bazsalikomos csirke recept |
|||||||
Bazsalikomos csirke receptje, elkészítéseA csirkét (kb. 1,20 kg) feldaraboljuk és besózva 5-10 percre félrerakjuk. Utána a lisztben megforgatjuk a margarinban pirosra sütjük, majd lecsöpögtetve félrerakjuk. Visszamaradó zsírjában a megtisztított, fölaprított hagymát megpirítjuk. A paradicsompürét hozzáadjuk, a borral felöntjük. Megsózzuk, morzsolt bazsalikommal fűszerezzük és jól kiforraljuk. A csirkét a mártásba rakva pároljuk, majd mikor a hús puha, apróra vágott sonkát meg reszelt sajtot adunk hozzá, végül a tejföllel dúsítjuk. Párolt rizs illik hozzá. Az adaghoz szükséges alapanyagok, összetevők, mennyiségek
Az alábbi recepteket is érdemes megnézni:Hasonló alapanyagok alapján: Párolt csirke mediterrán m ... receptje, elkészítéseHasonló alapanyagok alapján: Ínyenc csirke receptje, elkészítéseHasonló alapanyagok alapján: Részeg csirke sajttal receptje, elkészítéseEgyéb infók
|
|||||||