Köményes sajt recept |
|||||||
Köményes sajt receptje, elkészítéseSerpenyőbe rakjuk a szétmorzsolt tehéntúrót és a vajat, majd kis lángon állandóan kevergetve addig melegítjük, amíg a túró és a vaj össze nem olvad. Ezután rászórjuk a fűszereket, és a lángról levéve összedolgozzuk. Tetszés szerinti formákba jó szorosan belenyomkodjuk, majd fóliával légmentesen lezárva, a hűtőszekrényben 3 napig érleljük. Csak ezután fogyasztjuk. Készíthető fokhagymával, törött borssal, kaporral, tárkonnyal ízlés szerint fűszerezve. Az adaghoz szükséges alapanyagok, összetevők, mennyiségek
Az alábbi recepteket is érdemes megnézni:Hasonló kategóriák alapján: Házi túró receptje, elkészítéseHasonló kategóriák alapján: Házi joghurt receptje, elkészítéseHasonló kategóriák alapján: Egyszerű krémsajt receptje, elkészítéseEgyéb infók
|
|||||||