Ropogós-mézes csirkeszárnyak recept

Tündüs képe
Súgó megjelenítése

Ropogós-mézes csirkeszárnyak receptje, elkészítése

Ropogós mézes csirkeszárny

A sózott, borsozott csirkeszárnyakat ropogós-pirosra sütjük az olajban, többször megforgatjuk. Amikor kész, leöntjük a méz, sör és szójaszósz keverékével, pár percig pirítjuk, amíg a méz megkaramellizálódik. Hasábburgonyával és salátával kínáljuk.

Hány fő részére készüljön a recept?

Adagok (újraszámítható)
Adagok - Súgó megjelenítése

Az adaghoz szükséges alapanyagok, összetevők, mennyiségek

  • 12 db csirkeszárny
  • olaj a sütéshez
  • só, bors
  • 2 evőkanál méz
  • 1 dl sör
  • 1 evőkanál szójaszósz

Az alábbi recepteket is érdemes megnézni:

Hasonló alapanyagok alapján:

Hasonló alapanyagok alapján:

Hasonló kategóriák alapján:

Egyéb infók

Forrás

internet

Elkészítés ideje1 óra
6.5
Átlagérték: 6.5 (12 szavazat)
Értékelés: nincs