Pikáns oldalas recept |
|||||||
Pikáns oldalas receptje, elkészítéseA mézből, mustárból, balzsamecetből, fehérborból, szójaszószból és a fűszerekből pácot készítünk, beleforgatjuk a földarabolt húst, egy napig érleljük. Egy kiolajozott tűzálló tálba beleszórjuk az alaposan megmosott krumplit (héjastúl!), mellévágjuk a fokhagymát és a hagymát, sózzuk, és 45 percig sütjük. Ekkor rárakjuk az oldalast is, és készre sütjük (közben megkenjük a páclével). Az adaghoz szükséges alapanyagok, összetevők, mennyiségek
Az alábbi recepteket is érdemes megnézni:Hasonló alapanyagok alapján: Zsiványpecsenye receptje, elkészítéseHasonló alapanyagok alapján: Sajtos-tejfölös göngyölt hús receptje, elkészítéseHasonló alapanyagok alapján: Stefánia-vagdalt receptje, elkészítéseEgyéb infók
|
|||||||