Zsiványpecsenye recept

Tündüs képe
Súgó megjelenítése

Zsiványpecsenye receptje, elkészítése

A tenyérnyi nagy hússzeleteket, fokhagymával, sóval bedörzsölünk, egymásra rakva állni hagyjuk. Közben a lisztet kevés borssal összekeverjük, a húsokat beleforgatjuk és forró sercegő olajban rövid ideig, egyszer megforgatva 4-5 percig sütjük.

Hány fő részére készüljön a recept?

Adagok (újraszámítható)
Adagok - Súgó megjelenítése

Az adaghoz szükséges alapanyagok, összetevők, mennyiségek

  • 4 szelet vékony sertéstarja
  • 1 bögre liszt
  • 3 csipetny
  • 3 csipetny bors
  • 3 cikk fokhagyma
  • 3 dl olaj

Az alábbi recepteket is érdemes megnézni:

Egyéb infók

Forrás

régi újság

Elkészítés ideje30 perc
0
Még nincs értékelve
Értékelés: nincs