Felvágottas saláta recept

Tomi képe
Súgó megjelenítése

Felvágottas saláta receptje, elkészítése

Csíkokra vágjuk a párizsit, az uborkát és a sajtot. Összekeverjük a joghurtot, az ecetet, a sót és a borsot. A masszát és a belevalókat óvatosan összekeverjük. Tálalás előtt legalább 1 órára hűtőbe rakjuk.

Hány fő részére készüljön a recept?

Adagok (újraszámítható)
Adagok - Súgó megjelenítése

Az adaghoz szükséges alapanyagok, összetevők, mennyiségek

  • 30 dkg párizsi
  • 10 dkg trappista sajt
  • 10 dkg ecetes uborka
  • 2 dl joghurt
  • 1 evőkanál ecet
  • 1⁄2 kiskanál
  • 1⁄4 kiskanál őrölt bors

Az alábbi recepteket is érdemes megnézni:

Hasonló alapanyagok alapján:

Hasonló alapanyagok alapján:

Egyéb infók

Forrás

gyermek újság

Elkészítés ideje20 perc
10
Átlagérték: 10 (1 vote)
Értékelés: nincs