Burgonyafőzelék recept |
|||||||
Burgonyafőzelék receptje, elkészítéseA burgonyát meghámozzuk, karikákra vágjuk és sós vízbe főni tesszük, hogy a víz éppen ellepje. Babérlevéllel, vöröshagymával, fokhagyával ízesítjük. Amikor a puha, az olajból, lisztből zsemleszínű rántást készítünk, hozzáöntjük a tejfölt, és a burgonyához szűrjük, ha szükséges vízzel hígítjuk. Egyet forralunk rajta, a végén cukorral édesítjük. Az adaghoz szükséges alapanyagok, összetevők, mennyiségek
JegyzetA receptet sok helyen krumlifözelék néven ismerik. Az alábbi recepteket is érdemes megnézni:Hasonló alapanyagok alapján: Lencsefőzelék II. receptje, elkészítéseHasonló alapanyagok alapján: Zöldbabfőzelék (Editnek) receptje, elkészítéseHasonló alapanyagok alapján: Lencsefőzelék receptje, elkészítéseEgyéb infók
|
|||||||
- A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges
Kipróbáltam és mindenkinek ízlett! Mindenkinek ajánlom ezt az oldalt, ha receptre van szüksége! Zsike