Csirkemell szalonnagallérral recept |
|||||||
Csirkemell szalonnagallérral receptje, elkészítéseA krémsajtot a zúzott fokhagymával, egy kevés sóval, őrölt borssal és a finomra vágott petrezselyemmel simára keverjük. A csirkemelleken egy éles késsel hosszú zsebet vágunk, és a fokhagymás sajtkrémmel (amit boursin néven is ismerünk) megtöltjük. A szeleteket gyengén besózzuk, majd mindegyiket 1-1 szalonnacsíkba göngyöljük. Tűzálló tálba vagy tepsibe rakosgatjuk, majd 220 fokra (légkeveréses sütőben 200 fok) előmelegített sütőbe toljuk, és 35 perc alatt puhára és ropogósra sütjük. Az adaghoz szükséges alapanyagok, összetevők, mennyiségek
Az alábbi recepteket is érdemes megnézni:Hasonló alapanyagok alapján: Karalábés csirke receptje, elkészítéseHasonló alapanyagok alapján: Fetával töltött csirkemell ... receptje, elkészítéseHasonló alapanyagok alapján: Ínyenc csirke receptje, elkészítéseEgyéb infók
|
|||||||