Húspogácsa recept

Tündüs képe
Súgó megjelenítése

Húspogácsa receptje, elkészítése

A sertéshúst, a marhahúst, és a füstölt szalonnát ledaráljuk, (vagy már eleve igy vesszük), a hagymát lereszeljük, a fokhagymát összezúzzuk. A hozzávalókat összegyúrjuk. Vizes kézzel pogácsákat vagy kolbászkákat formálunk és alufóliára téve, fűszeres olajjal kenegetve sütjük. Chiliporral is fűszerezhetjük.

Hány fő részére készüljön a recept?

Adagok (újraszámítható)
Adagok - Súgó megjelenítése

Az adaghoz szükséges alapanyagok, összetevők, mennyiségek

  • 40 dkg sertéshús
  • 20 dkg marhahús
  • 5 dkg szalonna (füstölt)
  • 1 db vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 kiskanál vízben oldott szódabikarbóna
  • izlés szerint
  • izlés szerint bors
  • izlés szerint majoranna

Az alábbi recepteket is érdemes megnézni:

Egyéb infók

Forrás

Anyák Lapja

Elkészítés ideje1 óra
9.25
Átlagérték: 9.3 (4 szavazat)
Értékelés: nincs