Húspogácsa recept |
|||||||
Húspogácsa receptje, elkészítéseA sertéshúst, a marhahúst, és a füstölt szalonnát ledaráljuk, (vagy már eleve igy vesszük), a hagymát lereszeljük, a fokhagymát összezúzzuk. A hozzávalókat összegyúrjuk. Vizes kézzel pogácsákat vagy kolbászkákat formálunk és alufóliára téve, fűszeres olajjal kenegetve sütjük. Chiliporral is fűszerezhetjük. Az adaghoz szükséges alapanyagok, összetevők, mennyiségek
Az alábbi recepteket is érdemes megnézni:Hasonló alapanyagok alapján: Grillezett tarja receptje, elkészítéseHasonló kategóriák alapján: Zöldséges sertéstekercs gr ... receptje, elkészítéseHasonló kategóriák alapján: Roston sült sertéskaraj zö ... receptje, elkészítéseEgyéb infók
|
|||||||