Bundás alma recept

Tündüs képe
Súgó megjelenítése

Bundás alma receptje, elkészítése

Bundás alma

Az almákat meghámozzuk, az alma közepét magházastól kiemeljük, fél centiméteres karikákra vágjuk. Az almaszeleteket először lisztbe, majd a szokásosnál sűrűbb palacsintatésztába mártjuk, és forró olajban kisütjük. Tálaláskor fahéjas porcukorral megszórjuk.

Hány fő részére készüljön a recept?

Adagok (újraszámítható)
Adagok - Súgó megjelenítése

Az adaghoz szükséges alapanyagok, összetevők, mennyiségek

  • szükség szerint palacsinta tészta
  • 4 db alma
  • szükség szerint olaj a sütéshez
  • szükség szerint liszt
  • izlés szerint porcukor
  • izlés szerint fahéj

Az alábbi recepteket is érdemes megnézni:

Hasonló kategóriák alapján:

Hasonló kategóriák alapján:

Hasonló kategóriák alapján:

Egyéb infók

Forrás

szakácskönyv

Elkészítés ideje45 perc
6.75
Átlagérték: 6.8 (8 szavazat)
Értékelés: nincs